ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ

Παρά το βαθμολογικά αδιάφορο του πράγματος μάλλον θα κάνουν καιρό να συνέλθουν από το απίστευτο εις βάρος τους σκορ παίκτες, τεχνικό επιτελείο και παράγοντες, αφού ο Απόλλωνας Λάρισας στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FL γνώρισε το διασυρμό στα Περιβόλια από τον τοπικό Κισσαμικό χάνοντας με 7-0!!

Με μοναδικό πιο έμπειρο της αποστολής το Β. Ανδρέου και νεαρούς παίκτες στην 11άδα η ομάδα του Ν. Θεοδοσιάδη παραδόθηκε στις ορέξεις των γηπεδούχων που από το 2’ μέχρι και το 45’ είχαν φιλοδωρήσει ήδη με 5 γκολ τους φιλοξενούμενους (2′ Χαλκιαδάκης, 13′ Παντελάκης, 28′ Λέο, 35′ Ξύδας, 45′ Τόλι).

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με το Λέο να σημειώνει το 6-0 στο 48’ και το Λεμονή να αναγκάζει στο 63’ το Λαμπίρη να μαζέψει για έβδομη φορά τη μπάλα από τα δίχτυα του για το 7-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Σημειώνεται πως ο Κισσαμικός αγωνίστηκε από το 78’ με παίκτη λιγότερο, αφού ο Φουάσης αποχώρησε λόγω τραυματισμού και ενώ η ομάδα του είχε συμπληρώσει και τις τρεις αλλαγές της.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι (46′ Αποστολίδης), Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Μαρκοπουλιώτης, Λεμονής, Σάλιακας (53′ Καραγεώργης), Χαλκιαδάκης, Ξύδας, Λέο (57′ Βρεττός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Χαραλαμπόπουλος (46′ Καμπέρης), Δημολιός, Β. Ανδρέου, Γ. Ανδρέου, Κακάμης, Γαρυφαλλόπουλος, Λίταινας, Τσιάτας, Κωτσιαρίδης (70′ Τσιούτσιας), Λουκάς (46′ Συράκος).

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ