ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΝΤΑΗ. ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Η δήλωση της “NANIS SECURITY” δια του εκπροσώπου της Δημητρίου Νάνη

Ενημερωθήκαμε ότι ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Π. Νταής, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του εκπροσώπου μας κ. Δημητρίου Νάνη, ενέργεια την οποίαν αισθάνθηκε την ανάγκη ν’ ανακοινώσει στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Κατόπιν αυτού, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι η μήνυσή του είναι απολύτως ευπρόσδεκτη και τον καλούμε να δώσει αυτήν στη δημοσιότητα, ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες που τον ψήφισαν, αν αυτή είναι ψευδής και αν πρόκειται για ενέργεια αποπροσανατολισμού του κ. Νταή.

Κατά τα λοιπά, είναι ο ίδιος που θα κληθεί ενώπιον της δικαιοσύνης να εξηγήσει: α) γιατί όλες οι αναθέσεις του Δήμου Λαρισαίων, για την κάλυψη των αναγκών του σε Υπηρεσίες φύλαξης, δίνονταν μέχρι σήμερα όλες σε μία και μόνο εταιρεία, αλλά και β) αν μεταξύ του ιδίου και του λογιστού της εν λόγω εταιρείας, υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση, η οποία συντρεχούσης περιπτώσεως, τον καθιστά, κατά την κοινή λογική και πείρα, ελέγξιμο.

Τέλος, για να γνωρίζουν οι πολίτες της Λάρισας τον μέχρι τώρα τρόπο ενέργειας της σημερινής δημοτικής Αρχής, τους ενημερώνουμε ότι για πρώτη φορά – προ 10ημέρου – ο Δήμος Λαρισαίων απηύθυνε και στην εταιρεία μας πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για τη φύλαξη κοινωφελούς επιχείρησής του.

Έπρεπε δηλαδή, να δημοσιοποιηθεί η μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία του Δήμου με την εταιρεία – «χορηγό του», στην οποία έδωσε όλα τα έργα με νομιμοφανείς διαδικασίες, για ν’ ανακαλύψει ότι στη Λάρισα υπάρχουν κι άλλες εταιρείες που θα μπορούσαν οι Υπηρεσίες του ν’ αποταθούν, ώστε ν’ αναπτυχθεί με τη συμμετοχή κι αυτών, υγιής ανταγωνισμός, προς όφελος και του ιδίου!

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η συνέχεια θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ