ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 5: ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΕΜΝΟΙ

Απάντηση στην ανακοίνωση των 5 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοίνωσαν το Σάββατο τη διαφωνία τους για τον τρόπο που λειτουργεί το κόμμα και ανησυχούν για την κυβερνητική πολιτική, δίνει σήμερα η οργάνωση Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ανταρτοπόλεμο από αποστασιοποιημένα μέλη που θα έπρεπε να είναι πιο σεμνά.

Σύμφωνα με την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, “σε ό, τι αφορά την άποψη για την λειτουργία του κόμματος τοπικά, θα τους χαροποιούσε ιδιαίτερα αν η κριτική γινόταν με τους ίδιους ενεργούς στην καθημερινή δράση του κόμματος και δεν περιοριζόταν σε γενικόλογους αφορισμούς και χαρακτηρισμούς που τροφοδοτούν την προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με στόχους επικοινωνιακούς”.

Σχετικά όμως με τις γενικότερες απόψεις για την τακτική του κόμματος και της κυβέρνησης, που αφορούν στην τροποποίηση του κεντρικού πολιτικού αφηγήματος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζουν ότι “αδυνατούν να τους παρακολουθήσουν, γιατί οι «5» το μηχανεύτηκαν όταν αποστρατεύθηκαν από την ενεργό δράση και είδαν, «ως φαίνεται», με άλλη ματιά την πολιτική πραγματικότητα.

Ας είναι καλά! Έχει ενδιαφέρον και αυτή η προσέγγιση…”

“Θεωρούμε ότι και αυτοί έχουν το δικαίωμα να λένε ελεύθερα την γνώμη τους και εμείς με τη σειρά μας να διερωτόμαστε: Κοιτάξτε ποιοι μιλάνε και πότε.

Σε μια περίοδο που η όποια «μουρμούρα» έχει λείψει παντελώς από τον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα λειτουργεί συλλογικά και το καθεστωτικό μέτωπο  βάλλει συνεχώς εναντίον του, έκαναν την εμφάνισή τους επικριτικά από τις στήλες της «Ε», εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, σύντροφοι έμπειροι , με θητεία στα όργανα του κόμματος οι τέσσερις οι οποίοι είχαν αποφασίσει πριν από 15 μήνες την αυτοπεριθωριοποίησή τους από την δράση του ΣΥΡΙΖΑ”, αναφέρει η ανακοίνωση που καταλήξει ως εξής:

“Δεν αποτελεί καμία πρωτοτυπία, αδρανοποιημένα μέλη της Αριστεράς να τροφοδοτούν την προπαγάνδα των αντιπάλων. Γι’  αυτό και αντιμετωπίζουμε από θέσεις αρχών και με πολιτική νηφαλιότητα τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς των «5», που δεν συνάδουν με την πολιτική κουλτούρα και το ήθος της σύγχρονης Αριστεράς.

Θα περιμέναμε να είναι πιο σεμνοί…”.

ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ