ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ

Περίσσευαν η συγκίνηση και το πάθος σε μια βραδιά γεμάτη ΑΕΛ, αφιερωμένη στα 30 χρόνια από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία της Λάρισας από το σύλλογο βετεράνων της ομάδας σε συνεργασία με το δήμο Λαρισαίων.

Ήταν όλοι τους εκεί, παλιές δόξες των «βυσσινί» που έφτασαν για την εκδήλωση ή έστειλαν τις ευχές τους μέσω skype, μέλη και απόγονοι της τότε διοίκησης, εκπρόσωποι φορέων, μέλη των ακαδημιών κλπ., για να γιορτάσουν και να θυμηθούν.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Τ. Παραφέστας ανακοίνωσε τη δημιουργία μνημείου πεσόντων αποσπώντας το χειροκρότημα, ενώ ένθερμης υποδοχής έγινε η αναφορά του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη στην τότε παρέμβαση του αείμνηστου Γ. Καλαμάρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για την κινητοποίηση που έκοψε την Ελλάδα στα δύο, αλλά και η πίστη του για τη δημιουργία μιας ομάδας μέσα από τα 2.500 παιδιά που αθλούνται στις ακαδημίες του δήμου.

Μαρτυρίες παλαίμαχων, παλιών προπονητών, παραγόντων κλπ. γύρισαν το χρόνο πίσω, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον ύμνο της ΑΕΛ και την τήρηση ενός λεπτού σιγής για όσους έφυγαν από τη ζωή, με τη φιλαρμονική να δίνει το ρυθμό.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: CrimsonScorer

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ