ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ “MUSICARTE” ΤΟΥ Μ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μικτή Χορωδία musicArte του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας κατά την παρουσία της στη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών Αραβησσού Πέλλας που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αραβησσού στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου

την περασμένη Κυριακή 19 Μαΐου 2018.

Στην χορωδιακή συνάντηση συμμετείχαν έξι αξιόλογα φωνητικά σύνολα από την Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Ελασσόνα, Παλαμά Καρδίτσας, Γιαννιτσά και του τοπικού συλλόγου. Οι 230 περίπου χορωδοί ένωσαν τις φωνές τους και με τα τραγούδια τους ενθουσίασαν το φιλόμουσο κοινό που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου.

Η μικτή χορωδία musicArte του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας παρουσίασε ένα απαιτητικό πρόγραμμα με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών από την αναγέννηση μέχρι σήμερα σε τετράφωνη επεξεργασία a Capella και συνοδεία πιάνου, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα και τις επευφημίες των παραβρισκόμενων. Συνόδευσε στο πιάνο η καθηγήτρια μουσικής κ. Έφη Φαρμάκη. Τη χορωδία Διεύθυνε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Η 50μελής αποστολή του μουσικού συλλόγου Ελασσόνας είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί την πόλη της Έδεσσας με τους επιβλητικούς καταρράκτες καθώς και τις γνωστές από την αρχαιότητα φυσικές πηγές της Αραβησσού στους πρόποδες του όρους Πάικου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ