ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Tο ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας από σήμερα έχει νέα παρουσία στο διαδίκτυο. Η νέα σελίδα https://tee-kdth.gr/ με σύγχρονο σχεδιασμό, πιο αναβαθμισμένα τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά, ευκολότερη περιήγηση και ευκρινή πληροφόρηση ανταποκρίνεται καλύτερα στις καθημερινές ανάγκες

προβολής του τμήματος και ενημέρωσης των μελών του.

Περιλαμβάνει υλικό που εκτείνεται από την ιστορία του τμήματος, τη σύνθεση και τη δραστηριότητα των αιρετών οργάνων διοίκησης, την ενημέρωση για την επικαιρότητα και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται, μέχρι τη φιλοξενία νέων υπηρεσιών για τα μέλη, όπως το γραφείο υποστήριξης και την κράτηση αίθουσας για τις συνεδριάσεις των συλλόγων και των επιτροπών.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Συνάδελφε, η σχέση μας είναι σημαντική για εμάς. Λόγω των νέων κανονισμών για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, μόνο εάν δώσετε τη συγκατάθεσή σας θα μπορούμε να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας και να σας στέλνουμε προσωποποιημένες πληροφορίες στο μέλλον. Θα επιθυμούσαμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας ενημερώσεις για τις πρωτοβουλίες, ενημερώσεις, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Ελπίζουμε να παραμείνετε σε επικοινωνία μαζί μας, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εγγραφής.

Διατήρηση Επικοινωνίας / Εγγραφή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ