ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ Η ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν οι μαθητές της θεατρικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου παρουσιάζοντας το θεατρικό η Ποντικοπαγίδα σε τρεις παραστάσεις στο Μαξιμ και δικαιολογημένα απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια του κοινού που τους παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον.

Οι μαθητές με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Ευγενίας Μπαλάφα που έκανε τη σκηνοθεσία και είχε την ευθύνη οργάνωσης των παραστάσεων και της προετοιμασίας τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς και παρουσίασαν ένα υπέροχο θέαμα, με επαγγελματισμό αλλά και με την ορμή και τον ενθουσιασμό της ηλικίας τους.

Με αφορμή την πετυχημένη παράσταση της Τετάρτης που ήταν ειδικά αφιερωμένη στους μαθητές ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γ.Ε.Λ. Τυρνάβου σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γ.Ε.Λ. Τυρνάβου συγχαίρει τους συντελεστές της παράστασης «Η ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ» του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου, την οποία παρακολούθησε την Τετάρτη 23/05/2018 στο θέατρο ΜΑΧΙΜ ..
Θα θέλαμε ακόμη να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στην υπεύθυνη καθηγήτρια / σκηνοθέτη: κ. Μπαλάφα Ευγενία καθώς και στις συνεργάτιδες /καθηγήτριες την κ. Τότσιου Δήμητρα και κ. Κουτσιμανή Τατιάνα που με την εκδήλωση αυτή θυμίζουν ότι το σχολείο δεν σταματά το έργο του στο τελευταίο κουδούνι, αλλά συνδέει την μάθηση με την πραγματικότητα μέσα από μια βιωματική εμπειρία και ένα βιωματικό πραγματικό χειροκρότημα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ