ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΟΟΥ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δήώση του προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Χρ. Καπετάνου με αφορμή την παρουσία του υπουργού Εσωτερικών στο νομό

Σε ένα κακοστημένο και αποτυχημένο σόου με ψηφοθηρική αναλογική, αλλά χωρίς καμία λογική, εξελίχθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη στην Λάρισα.

Το πομπώδες ύφος αντικαταστάθηκε γρήγορα από έκδηλο εκνευρισμό, καθώς οι πολίτες αγνόησαν παντελώς τον υπουργό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οι άδειες καρέκλες των ομιλιών του υπουργού, έδειξαν ότι οι Λαρισαίοι δεν ξανά πέφτουν στην μέγγενη του αριστερού λαϊκισμού.

Δυστυχώς, όμως, αντί για αυτοκριτική ο κ. Σκουρλέτης επέλεξε, ως χαρακτηριστικό δείγμα υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, την πόλωση, τις προκλήσεις και τον εμπαιγμό προς τους συμπολίτες μας. Αρνήθηκε την τραγική κατάσταση της Πατρίδας μας, αρνήθηκε την αποτυχία του σχεδίου «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ», αρνήθηκε την ύπαρξη νέων επώδυνων μέτρων, εν ολίγοις αρνήθηκε την ίδια την πραγματικότητα.

Αυτό που δεν μπορεί να αρνηθεί, ωστόσο, ούτε ο κ. Σκουρλέτης ούτε κανένα μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πως πλέον αποτελούν μία ισχνή μειοψηφία, που πολύ σύντομα μάλιστα θα αποτελέσουν παρελθόν. Άλλωστε και οι 5 Λαρισαίοι «σύντροφοί» τους, το είπαν ξεκάθαρα και με καταγγελτικό λόγο, έστω και λίγο αργά.

Πλέον στη Λάρισα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, οι πολίτες μέρα με τη μέρα, εμπιστεύονται απόλυτα και προσβλέπουν στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com