ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ: ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Οι μαθητές  του Γυμνασίου Αγιάς  στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις κατασκευές που δημιούργησαν με την καθοδήγηση  του υπεύθυνου εκπαιδευτικού  κ. Ιωάννη Βλησσάρη, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κτίριο του Γυμνασίου Αγιάς, την προηγούμενη Πέμπτη.

Η έκθεση, ανοιχτή σε κοινό και γονείς  περιελάμβανε ανάλυση-παρουσίαση από μαθητές σε συμμαθητές τους

Μαχητικά αεροπλάνα δίπλα σε αερόστατα, τηλεόραση plasma και tablet απέναντι από ασπρόμαυρη τηλεόραση , ξύλινα ραδιόφωνα,το γεφύρι της  Άρτας σε συνδυασμό με  υδραυλικές γέφυρες του Λονδίνου.  Μηχανή Enigmaκρυπτογράφησης μπροστά σε σταθερό υπολογιστή ,τρένα σε αγροκτήματα, κινητά τηλέφωνα-smartphone  μαζί με ηλεκτρικές κιθάρες, νερόμυλοι , ανεμόμυλοι, σοκολατοβιομηχανίες , εργοστάσια γάλακτος, αεροδρόμια, βιομηχανία χυμού, ξενοδοχείο – καζίνο, πολλαπλές εργασίες και ερωτηματολόγια πάνω σε θρανία και πίνακες  να κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων.

Οι παραπάνω κατασκευές αλλά  και πολλές άλλες των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου έγιναν αντικείμενο θαυμασμού από συμμαθητές, καθηγητές και γονείς .

Την έκθεση είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν, να θαυμάσουν και να συζητήσουν με τους δημιουργούς των κατασκευών,  και μαθητές των Στ΄τάξεων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ