ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Ανακοίνωση της παράταξης που υπογράφει ο επικεφαλής της Αστ. Ροντούλης

Το φωτογραφικό υλικό που σήμερα δημοσιοποιεί η δημοτική Παράταξη “Δράση Πολιτών ” προέρχεται από τη νότια είσοδο του Δαμασίου, στο δρόμο προς Τρίκαλα.

Κάδοι σκουπιδιών είναι αναποδογυρισμένοι εδώ και δύο εβδομάδες και τα σκουπίδια έχουν διασκορπισθεί σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο, χωρίς να εκδηλώνεται η παραμικρή ευαισθησία από τη δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση.
Η όλη κατάσταση παραπέμπει σε μια τριτοκοσμική αντίληψη πραγμάτων , προσβάλλει κθε νοήμονα δημότη και πιστοποιεί για ακόμη μια φορά, περίτρανα, την εγκατάλειψη που βιώνει το Δαμάσι από μια απαράδεκτη δημοτική αρχή, όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλα τα άλλα χωριά του Δήμου Τυρνάβου.
Βεβαίως, η “Δράση Πολιτών” ανέμενε να συμβούν όλα αυτά τα παρατράγουδα στον τομέα της καθαριότητας.Όταν μια δημοτική αρχή δεν μπορεί να κάνει ούτε έναν σωστό προγραμματισμό προσλήψεων του αναγκαίου υπαλληλικού προσωπικού, τότε είναι αναπόφευκτη η εμφάνιση δυσλειτουργιών στην καθαριότητα, και όχι μόνο, που έχουν ως αποτέλεσμα να βρομάει ένας ολόκληρος Δήμος και να εμφανίζονται εικόνες όπως αυτές που εξαγρίωσαν τους Δαμασιώτες.
Οι υπεύθυνοι του Δήμου Τυρνάβου φαίνεται ότι είναι μόνο για να κάνουν τραπεζώματα στον Σκουρλέτη.Σε αυτό είναι πρώτοι, ιδιαίτερα όταν κορδακίζονται μπροστά στον φωτογραφικό φακό.Όμως, στην καθαριότητα του Δήμου έρχονται τελευταίοι και κάθιδροι, όπως δείχνουν οι προερχόμενες από το Δαμάσι φωτογραφίες.Με τις υγείες τους …

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ