ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΚΟΥ

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο νεαρός ποδοσφαιριστής Βασίλης Μάρκου, που σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Με σημαντικές παρουσίες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο 21χρονος αμυντικός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αποτελώντας αν μη τι άλλο μια αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη από τις ομάδες του νομού που παλεύουν για την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Μάρκου (γεν. 29/7/1997) αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του Πανηλειακού, για να ακολουθήσουν η Κ20 της ΑΕΛ, ο Πιερικός, ο Απόλλωνας Λάρισας, με τον οποίο και αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική, ενώ φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Πεισματάρης και φιλόδοξος ο Βασίλης παραμένει προσγειωμένος αναζητώντας την επόμενη ομάδα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο στο σύλλογο όσο και στο ποδόσφαιρο που λατρεύει.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ