ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ!

«Καλό είναι μην προτρέχετε με διαρροές και ανακοινώσεις πριν ολοκληρωθούν όλες οι βαθμίδες κρίσης, ασκήστε κριτική αλλά μην το… χοντρύνετε γιατί μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ όπως με το πάρκο των Ευχών, που από πάρκο της ανομίας έγινε πάρκο της νομιμότητας με την απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 152».

Αυτή ήταν η χαρακτηριστική αντίδραση του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη σε ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης «Νέα Λάρισα» Ντ. Διαμάντου σχετικά με την απορριπτική απόφαση της Αποκεντρωμένης για τη σύμβαση με την Εγνατία Α.Ε, ενώ όπως ενημερώθηκε το σώμα «η Εγνατία θα προχωρήσει με υποβολή στο άρθρο 152».

«Ο ρόλος της είναι συμπληρωματικός δίπλα πάντα στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου», επανέλαβε ο κ. Καλογιάννης, ο οποίος ενημερώνοντας και για τις εξελίξεις γύρω από το Α’ Αρχαίο Θέατρο ανακοίνωσε πως στις 5 Ιουνίου θα συνεδριάσει το ΚΑΣ για την έγκριση των μελετών που αφορούν στο θέατρο.

Σημειώνεται πως αμέσως μετά θα ακολουθήσει κεντρική εκδήλωση παρουσίασης των μελετών στη Λάρισα, με το δήμο να προγραμματίζει και τη βράβευση του Αθ. Τζαφάλια, που χρόνια εργάσθηκε για την αποκάλυψη και λειτουργία του Α’ Αρχαίου Θέατρου της πόλης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ