ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ! (ΦΩΤΟ)

Στη Λάρισα η τελική φάση της κατηγορίας

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι μικρές αθλήτριες του Γ.Σ. ΝΙΚΗ Λάρισας, κατακτώντας την 1η θέση στο σύνθετο ομαδικό στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής παγκορασίδων Β. Ελλάδος, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση οι παγκορασίδες του συλλόγου έφτασαν στην επικράτηση με αξιοσημείωτη διαφορά από τον δεύτερο στη βαθμολογία σύλλογο, ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο επίσημο διασυλλογικό αγώνα της χρονιάς.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριές τους, ευχαριστώντας και τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν το σύλλογο και υπόσχεται ακόμη περισσότερη δουλειά για την προώθηση του αθλήματος και νέες διακρίσεις που τιμούν το σύλλογο και τη Λάρισα.

Εξάλλου σε μια γιορτή της ρυθμικής γυμναστικής ο Γ.Σ. ΝΙΚΗ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Τελική Φάση Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού Δ’ Κατηγορίας (Παγκορασίδων), Β’ Περιφέρειας, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης 23 και 24 Ιουνίου.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια ξεχωριστή διοργάνωση που τιμά τη Λάρισα, που με τις συνεχείς διακρίσεις και τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο έχει μπει για τα καλά στο «χάρτη» του αθλήματος απολαμβάνοντας της εμπιστοσύνης της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com