ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ “ΑΡΙΣΤΕΑ” ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποιεί εκδήλωση την  Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00, για τα εγκαίνια της ανακαινισμένης πτέρυγας της δομής Αμπελώνα του Παρ/τος Α.μεΑ. Λάρισας «Ο Αριστεύς».

Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας των Περιφερειών της χώρας,λαμβάνοντας μέρος στις παράλληλες εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν τριήμερη φιλοξενία περιθαλπόμενων και συνοδών τους στις εγκαταστάσεις της δομής.

Η φιλοξενία που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του  Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, φέρει τον τίτλο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και έχει ως σκοπό την αλληλεπίδραση μεταξύ των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας, την ανταλλαγή εμπειριών και πρακτικών, την εξωστρέφεια των κλειστών δομών στο πλαίσιο της προσπάθειας αποτύπωσης μιας νέας οπτικής λειτουργίας, των αποκαλούμενων «ιδρυμάτων» και των συνθηκών διαβίωσης εντός αυτών και περιλαμβάνει εκπαιδευτικές επισκέψεις και ξεναγήσεις στις πόλεις του Τυρνάβου και Λάρισας καθώς και δράσεις εντός της δομής, με την συμμετοχή φορέων του Δήμου Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ