Η ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ

H Ολυμπιονίκης, Φανή Χαλκιά κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο μπορεί όχι μόνο την προσωπική της ζωή αλλά και τον γιο της. Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Από τη μέρα που έγινε μαμά είχε δημοσιεύσει μόνο μια φωτογραφία του μικρού της, δείχνοντάς μας τα πατουσάκια του με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

Τώρα, μερικούς μήνες μετά δημοσίευσε ολόκληρη φωτογραφία του μικρού Πέτρου (έτσι αποκάλυψε ότι θα ονομάσει τον γιο της) δείχνοντάς μας να κοιμάται για πρώτη φορά στην παραλία!

«Ο πρώτος υπνάκος στη παραλία…#newborn #mani #lvkbeachbar #lvkmani #mani #sixmonthsold #love #petros», ήταν το σχόλιο και τα hastag που χρησιμοποίησε για να συνοδεύσει τη φωτογραφία του αποκαλύπτοντάς μας όχι μόνο το πόσων μηνών είναι ο μικρός, αλλά και το πού βρίσκεται!

Τη Μάνη, φαίνεται πως επέλεξε για να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μαζί με τον γιο της και τον άντρα της!

Πόσο άλλαξε όμως η ζωή της από τη μέρα που έγινε μαμά;

Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά Στη φωλιά των Κου Κου τον Φεβρουάριο, «Έζησα να το δω και αυτό. Ευλογία είναι. Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που περίμεναν οι φίλοι και οι γνωστοί μου να κάνει παιδί. Δεν αγχώθηκα ποτέ, παρόλο που μεγάλωνα. Με τον άντρα μου κάναμε πολύ παρέα. Μετά χαθήκαμε και είχα να τον δω 10-12 χρόνια όταν τον ξανασυνάντησα. Μέσα στον πρώτο μήνα της σχέσης έμαθα πως είμαι έγκυος».

mothersblog.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ