ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ανάστατοι είναι επαγγελματίες στο πάρκο της πλατείας του Αμπελώνα που θεωρούν ορατό πλέον τον κίνδυνο να χαθεί το φετινό καλοκαίρι για τις επιχειρήσεις τους εξαιτίας της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το πάρκο που είναι κλειστό περιμένοντας να φυτρώσει το γκαζόν που σπάρθηκε πριν από δύο περίπου εβδομάδες.

Οπως υποστηρίζει συγκεκριμένος επαγγελματίας στο πάρκο, όλο το προηγούμενο διάστημα έγιναν τραγικοί χειρισμοί από την πλευρά του αρμόδιου αντιδημάρχου ο οποίος καθυστέρησε πολύ να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ξεκινήσουν έγκαιρα οι εργασίες προετοιμασίας του εδάφους και της σποράς.

Παράλληλα τονίζει ότι για άγνωστο λόγο η προετοιμασία του εδάφους ήταν ελλιπής, με αποτέλεσμα αυτό να φαίνεται με το χειρότερο τρόπο στο γκαζόν που σε πάρα πολλά σημεία δεν έχει φυτρώσει, σε κάποια άλλα έχουν βγει αγριόχορτα, ενώ υπάρχουν και αρκετές περιοχές που έχουν μετατραπεί σε έλος αφού το νερό σχηματίζει λιμνούλες.

Στο χώρο που είναι αποκλεισμένος υπάρχουν και άλλα προβλήματα όπως ακάλυπτοι βόθροι ενώ τόσο στην παιδική χαρά όσο και στο χώρο υπάρχουν και σκουπίδια.

“Δυστυχώς το φετινό καλοκαίρι θα χαθεί για τα καταστήματα του πάρκου, όχι επειδή εμείς το επιλέξαμε αλλά επειδή κάποιοι θέλοντας να δείξουν ότι τα ξέρουν όλα έκαναν καταστροφικούς χειρισμούς για μας.

Κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες του και το χειρότερο κανείς δεν ήλθε να μας εξηγήσει τί θα γίνει με το πάρκο.

Το βέβαιο είναι ότι θα απαιτήσουν να πληρώσουμε μέχρι τελευταίας δεκάρας τα τέλη για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων.

Καμία ευθιξία από την πλευρά των υπεύθυνων για αυτό το χάλι στο κεντρικότερο πάρκο του Αμπελώνα. Ανικανότητα, εγωισμός ή κάτι άλλο”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο επαγγελματίας στέλνοντας και τις σχετικές φωτογραφίες από το σπαρμένο με γκαζόν πάρκο, λίγα 24ωρα πριν μπούμε και ημερολογιακά στο καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ