ΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ

Αν έπρεπε να γράψουμε επ’ ακριβώς το τι φτιάχνει τις γυναίκες, θα έπρεπε να ξεπεράσουμε τις 100.000 λέξεις. Κακά τα ψέματα, οι γυναίκες είναι πιο περίεργα μυαλά από τους άνδρες και προσέχουν λεπτομέρειες που αυτοί ούτε που θα τους έδιναν σημασία.

Μην βιαστείτε να υποθέσετε κοστούμια και χτενίσματα. Αυτά που τις αναστατώνουν είναι απλά και σιγουράκια. Μετά από αυτό το κείμενο, ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσετε να τους δίνετε περισσότερο σημασία.

Τα χέρια σου (και ό,τι κάνουν αυτά)

1 hands turnon

Ένα turn-off που χωρίζεται σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη αφορά τις γυναίκες που γουστάρουν τα αντρικά χέρια αυτά καθαυτά. Δάχτυλα δηλαδή. Που σημαίνει πως αν είσαι από εκείνους που μασάνε δάχτυλα και νύχια, είσαι εκτός συζήτησης. Υπάρχει ωστόσο και η άλλη περίπτωση. Όπου οι γυναίκες γουστάρουν να σε βλέπουν να κάνεις πράγματα με τα χέρια σου. Και δεν εννοούμε μόνο το γνωστό ρε πρόστυχε. Να επισκευάζεις πράγματα για παράδειγμα. Να φτιάχνεις τον σωλήνα του νεροχύτη και να καρφώνεις σανίδες. Ξέρω ‘γω. Τέτοια φάση. Αλλά ναι, γουστάρουν.

Τον ιδρώτα σου

Justice League Trailer Aquaman

Όπα γράψε λάθος. Όχι τον ιδρώτα σου, αλλά την εικόνα του να είσαι ιδρωμένος. Βγάζει λογική πάντως. Εκκρίνεις φερομόνες, εκείνη τις μυρίζει, το σήμα φτάνει μέχρι τον εγκέφαλο και την πιάνει αυτό το πρωτόγονο, το ζωώδες του ζευγαρώματος. Οπότε είτε από το γυμναστήριο έρχεσαι, είτε το έχεις ρίξει στην κατ’ οίκον εργασία, είτε έχεις ιδρώσει επειδή την έχεις βάλει κάτω, κακό δεν κάνει. Γουστάρει.

Το να είσαι ατημέλητος (γενικά)

7smoking sunglasses

Η επιτομή του less is more, κρύβεται στις γυναικείες προτιμήσεις. Κατά καιρούς έχεις διαβάσει διάφορα. «Βάλε αυτό», «κάνε εκείνο», «συνδύασε το άλλο». Και ναι οκ, ως ένα σημείο έχουν και κάποια λογική. Αλλά η φάση είναι ότι όσο γουστάρουν να σε βλέπουν περιποιημένο, άλλο τόσο γουστάρουν να σε βλέπουν απλό. Μία έρευνα που είχε πραγματοποιήσει πριν μερικά χρόνια το περιοδικό GQ, οι περισσότερες γυναίκες δήλωναν πως η ιδανική εικόνα ενός άντρα, περιλαμβάνει t-shirt, jeans και ατημέλητο χτένισμα. Αν λοιπόν το στιλάρισμα δεν σου βγαίνει, μην το κουράζεις. Stay simple.

Το χιούμορ σου

love and other drugs 1920

Ξέρεις τι λένε οι γυναίκες αναμεταξύ τους για το ανδρικό χιούμορ; Ότι είναι «τα βυζιά του άντρα». Ναι φίλε. Τα έχεις ξαναδιαβάσει στάνταρ, αλλά θα το ξαναπούμε: αν είσαι ικανός να την κάνεις να γελάει, όχι μόνο το γουστάρει αλλά έχεις κερδίσει και το παιχνίδι. Πόσο μάλλον όταν αυτοσαρκάζεσαι. Οι γυναίκες σέβονται το χιούμορ αλλά πολύ  περισσότερο όταν βάζεις στόχο τον ίδιο σου τον εαυτό. Δείχνει ότι δεν είσαι κανένας κομπλεξικός. Ότι έχεις αυτοπεποίθηση και ότι ο αυτασαρκασμός είναι για τύπους που δεν κωλώνουν. Και αυτό το εκτιμούν.

Οι βρισιές που ξεστομίζεις

960

Ναι υπάρχει και αυτή η περίπτωση. Όχι όμως στον υπερβολικό βαθμό. Καμία γυναίκα δεν γουστάρει να βλέπει άντρες να βρίζουν τα θεία και τα σόγια για ψύλλου πήδημα. Όμως την ίδια στιγμή, δείχνουν να αναγνωρίζουν τις βρισιές -τις συνηθισμένες- ως σφραγίδα κατατεθέν του άντρα. Υπάρχουν δηλαδή μέχρι και γυναίκες, που πιστεύουν ότι δεν γίνεται να είσαι άντρας και να μην λες ένα «μαλάκα» ή ένα «γαμήσου». Δεν λέμε ότι συμφωνούμε ή ότι δεν συμφωνούμε με αυτή τη θέση τους. Τους αρέσει όμως να μας ακούν να βρίζουμε. Στο κρεβάτι άστο είναι μια άλλη υπόθεση.

Την αφοσίωση στις ασχολίες σου

fed26f19c82fa4edd7b167406001f44a

Υπάρχουν αυτοί που κάνουν ότι ασχολούνται και αυτοί που πραγματικά ασχολούνται. Με την τέχνη. Την μουσική. Τα βιβλία. Την πολιτική. Την κοινωνία την ίδια. Όταν λέμε να ασχολείσαι, δεν λέμε να πετάς άκυρα για να δείξεις ότι το κατέχεις. Οι γυναίκες γουστάρουν να βλέπουν αφοσίωση στα πράγματα που σε ενδιαφέρουν αληθινά. Να βλέπουν ότι θα πιστεύεις σε αυτά, ακόμα και αν εκείνες δεν μείνουν δίπλα σου στο μέλλον. Δείχνει πειθαρχία και ωριμότητα. Και οι γυναίκες φτιάχνονται ειδικά με τα δύο τελευταία.

Όλες οι καλές πράξεις που κάνεις

Superman Man of Steel 010

Την ίδια στιγμή που οι γυναίκες δηλώνουν ότι τους φτιάχνουν τα «κωλόπαιδα», δεν μένουν ασυγκίνητες από την ξαφνική ιπποσύνη που ξεπηδά από μέσα σου. Κάνεις κάποια μικρά πράγματα καθημερινά, τα οποία μόνο απαρατήρητα δεν περνούν. Απλές καλές πράξεις. Να δώσεις λεφτά σε έναν άστεγο που τα έχει ανάγκη. Όχι για να την εντυπωσιάσεις αλλά επειδή πραγματικά θες να βοηθήσεις. Να δώσεις οδηγίες σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που ψάχνει ένα δρόμο. Όλες αυτές οι «ομορφιές», αναστατώνουν ευχάριστα έναν μεγάλο αριθμό γυναικών. Καλή φάση.

ratpack.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ