ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΟΛΟΥ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με την παρουσία αντιπροσωπείας κατοίκων της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, ενώ στο πλαίσιο σχετικής ενημέρωσης ο δήμαρχος Λαρισαίων αναφέρθηκε στις εξελίξεις που αφορούν στην πολύπαθη οδό Βόλου.

«Καλούμαστε να λύσουμε ένα πρόβλημα που έρχεται από πολύ παλιά, την ώρα μάλιστα που πολιτικοί τοποθετούνται με εύκολο τρόπο για ένα ζήτημα 20ετίας», υπογράμμισε ο κ. Καλογιάννης, τονίζοντας για μια ακόμη φορά πως ο δρόμος δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ήπιας κυκλοφορίας.

Ο κ. Καλογιάννης στάθηκε ιδιαίτερα στη σήμανση αλλά και την αστυνόμευση της περιοχής, προσθέτοντας πως είναι σε εξέλιξη έργα σηματοδότησης, με πύκνωση του δικτύου και φανάρια ανά 150 μέτρα, ενώ άμεσα θα γίνουν εργασίες διαγράμμισης και δημιουργίας νησίδων που θα οδηγούν σε διαβάσεις για την ασφάλεια των πολιτών.

«Με βάση αποφάσεις απαγορεύεται η διέλευση βαρέων οχημάτων από το Βελεστίνο μέχρι και τον κόμβο Μελισσοχωρίου, ενώ πρόθεσή μας παραμένει να προταθεί η απαγόρευση διέλευσής τους τόσο από την οδό Βόλου, όσο και από τη λεωφόρο Καραμανλή», κατέληξε ο κ. Καλογιάννης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ