4ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

Το 4ο Πανθεσσαλικό παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνεται από την ΕΠΣ Ν. Λάρισας για τον εθελοντικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο AEL FC ARENA στις 1, 2 και 3 Ιουνίου.

Στο τουρνουά συμμετέχουν παιδικές ομάδες των Δημοτικών Σχολείων του νομού, καθώς και ομάδες από τις παιδικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες και «Σκοράρουν» για το χαμόγελο κάθε παιδιού!

Χιλιάδες παιδιά αγωνίζονται για τα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη σ’ αυτό το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λάρισας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Λάρισας.

Σας περιμένουμε όλους μαζί να γεμίσουμε το AEL FC ARENA – ευγενική δωρεάν παραχώρηση της ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε και του Κ. Πηλαδάκη – και να δώσουμε δυναμικό παρών στην προσπάθεια των μικρών μας αθλητών να σκοράρουν για το Χαμόγελο κάθε Παιδιού!!!

Σας χρειαζόμαστε όλους για να καταφέρουμε να προσφέρουμε καθημερινά ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα!

Με το συμβολικό δελτίο οικονομικής ενίσχυσης των 2€ μπορείτε να συμβάλλετε ουσιαστικά στο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παρακολουθώντας παράλληλα και τους αγώνες του τριημέρου.

Εκτός από τους αγώνες, οι μικροί και μεγάλοι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίδειξη κατάσβεσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αθλοπαιδιές, στίβο μάχης και δημιουργική απασχόληση από την 1η Στρατιά, έκθεση μουσειακών ειδών από το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, ενημερώσεις από την Ελληνική Αστυνομία, καθώς και επιδείξεις εθελοντικών διασωστικών ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ