ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ/ΦΑΡΟΣ!

Δεν πέρασαν καλά-καλά δυο μήνες από τότε που ντόπιοι παράγοντες αλλά και διοικητικοί πανηγύριζαν την ανασυγκρότηση του Γυμναστικού Λάρισας/Φάρου και την οικονομική στήριξη του συλλόγου από δυνατό επενδυτή που θα βοηθούσε στην ανοικοδόμησή του στηρίζοντας ταυτόχρονα και το μπάσκετ της Λάρισας και τα μαντάτα

ήρθαν να επιβεβαιώσουν σχόλια της σελίδας αλλά και την προφητική όπως αποδείχθηκε συνέντευξη που μας παραχώρησε ο γνωστός έμπειρος πρώην διοικητικός Ν. Αραπατσάνης.

Ο Γυμναστικός Λάρισας/Φάρος παρά τα όσα περί του αντιθέτου ακούστηκαν «μετακομίζει» στη Λήμνο, με την είδηση να επιβεβαιώνει σε δηλώσεις του στο «LimnosReport» ο ιδιοκτήτης της ομάδας Παντελής Μπούμπουρας, που έλκει την καταγωγή του από το νησί.

«Ο σκοπός μου από τη στιγμή που την αγόρασα ήταν η ομάδα να παίξει στη Λήμνο, δεν έχω διάθεση ούτε με ενδιαφέρει να παίξει πουθενά αλλού!», υποστήριξε ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας, προσθέτοντας πως τα όποια εμπόδια και δυσκολίες (γήπεδο, μετακινήσεις κλπ.) θα ξεπερασθούν «και από το νέο πρωτάθλημα η ομάδα θα παίξει στο νησί».

Φυσικά δεν περιμένουμε την επιβεβαίωση της εξέλιξης από τον τέως μάνατζερ του συλλόγου που καθησύχαζε τους Λαρισαίους περιγράφοντας ως «ψεύδη πολέμιων της ομάδας» τα περί μετακίνησης, οι Λαρισαίοι όμως, με πρώτη τη διευθύνουσα σύμβουλο που προέρχεται από την οικογένεια Δασταυρίδη, μήπως έχουν κάτι να πουν στο μπασκετικό κοινό της πόλης;

Διότι αν μη τι άλλο η καραμέλα περί οράματος και ιστορικού σωματείου με βαθιές ρίζες στη Λάρισα έλειωσε…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ