ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΩΝ DRONES ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΚΛ με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη Καμμένουν – Πάιατ σε ΑΤΑ, 110 ΠΜ

Η σημερινή κοινή επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμένου με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τ. Πάιατ, στην 110 Π.Μ στην Λάρισα, αποδεικνύει ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που καμώνεται την δήθεν φιλειρηνική δύναμη, όχι μόνο δεν είναι τέτοια, αλλά συνειδητά εμπλέκει ακόμα περισσότερο τη χώρα μας

στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και στους πολέμους που εξελίσσονται στην ευρύτερη περιοχή, για την εξασφάλιση της εκμετάλλευσης των ενεργειακών πόρων και αγορών και την μεγαλύτερη πρόσβαση των ντόπιων επιχειρηματικών ομίλων σ’ αυτό το γιουρούσι.

Η ακόμα μεγαλύτερη πρόσδεση της κυβέρνησης με τις επιδιώξεις των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην περιοχή, η ενίσχυση της παρουσίας τους στο Αιγαίο και στη χώρα μας, η παραχώρηση στις ΗΠΑ βάσης κατασκοπευτικών DRONES στην 110 Π.Μ της Λάρισας, η στρατιωτική συμμαχία με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, όχι μόνο δεν παρέχει καμία ασφάλεια για το λαό μας και τους γειτονικούς λαούς, άλλα όπως δείχνει και το παράδειγμα της Συρίας και άλλων χωρών, μόνο νέους κινδύνους εγκυμονεί.

Η Διοίκηση του ΕΚΝΛ, καταγγέλει αυτή την επικίνδυνη για τους εργαζόμενους και τα λαικά στρώματα πολιτική της δήθεν αριστερής κυβέρνησης, που αποδεικνύεται στον καλύτερο υπηρέτη των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην περιοχή. Εκφράζει επίσης την πλήρη αντίθεση της στην απόφαση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να παραχωρήσει στις ΗΠΑ νέα βάση για τα κατασκοπευτικά  drones στο πολεμικό αεροδρόμιο της 110 Π.Μ της Λάρισας, αλλά και άλλων Αμερικανονατοικών βάσεων στη χώρα μας, οι οποίες υπηρετούν όπως και όλες οι άλλες τα δολοφονικά τους σχέδια, στο Αιγαίο, τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μ. Ανατολής.

Το ΕΚΝΛ, αξιώνει να κλείσει τώρα η βάση των ΗΠΑ για τα  drones στην 110 Π.Μ της Λάρισας.

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 4 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ-ΛΑΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥΣ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ