ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΚΑΣΤΑΝΑΡΑ

Ανακοίνωση με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του νέου δημοτικού συμβούλου Γ. Καστανάρα που προέρχεται από την παράταξη της πλειοψηφίας εξέδωσε το γραφείο Τύπου του δήμου Ελασσόνας χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τον κ. Καστανάρα.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ελασσόνας διευκρινίζεται πως ο κ. Καστανάρας έπραξε το ορθό, αποφεύγοντας την διαγραφή του από την δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας, καθότι με την στάση, τη συμπεριφορά και τις ενέργειές του, τόσο στο προσκήνιο, πολύ δε περισσότερο στο παρασκήνιο, επέλεξε άλλα μονοπάτια, που είναι απέναντι στα συμφέροντα του δήμου Ελασσόνας.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Καστανάρας μετά την παραίτησή του από την θέση του ειδικού συνεργάτη, δημιουργεί ένα αρνητικό κλίμα στο πρόσωπο του Δημάρχου Ελασσόνας, παίρνοντας μάλιστα τη θέση του «συνηγόρου υπεράσπισης» επιχειρηματιών που διεκδικούν υπέρογκα χρηματικά ποσά, τα οποία και αποτελούν τροχοπέδη στην ομαλή λειτουργία του Δήμου, καταθέτει, δε, και ως μάρτυρας κατηγορίας σε ποινικές υποθέσεις εναντίον του Δημάρχου, ενώ είναι χαρακτηριστική η ενέργειά του να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Δήμου Ελασσόνας διεκδικώντας το ποσό των 8.785 ευρώ!

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως ο κ. Καστανάρας δεν θα μπορούσε να έχει την παραμικρή σχέση με την δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας και φυσικά η ηθική του δεν ταιριάζει με αυτή που πρεσβεύει η παράταξη της πλειοψηφίας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ