ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ, ΤΟ ΕΛΑΣΣΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΑΡΩ ΤΩΝ ΧΟΡΤΩΝ…

Δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για το μεγάλο έργο της αποχέτευσης του Δαμασίου στη δημοτική αρχή του Τυρνάβου , επισημαίνοντας ότι ο αγώνας που έκαναν το τελευταίο διάστημα δήμος και ΔΕΥΑΤ έφερε αποτέλεσμα αφού ο περιφερειάρχης το ενέταξε στο ΠΕΠ Θεσσαλίας.

Αυτή η επιτυχία της δημοτικής αρχής σε συνάρτηση με τις καταγγελίες της Δράσης Πολιτών για εγκατάλειψη του Δαμασίου, έκανε στελέχη της Δ.Α. από το Δαμάσι να τονίζουν:

“Εμείς παλεύουμε για να λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα που εγκυμονούσαν πραγματικούς κινδύνους για την υγεία των κατοίκων του χωριού, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε και την αναγκαιότητα να αντιμετωπίζονται και τα θέματα της καθημερινότητας.

Φαίνεται ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από την επιτυχία της Δ.Α. και την ίδια μέρα φρόντισαν να βγάλουν ανακοινώσεις για εγκατάλειψη του Δαμασίου.

Δυστυχώς για αυτούς εμείς κοιτάζουμε μπροστά και βήμα – βήμα δρομολογούμε σημαντικά έργα, όπως αυτό της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού. Τους αφήνουμε στη μοναξιά τους, να παίζουν το ρόλο του “πουαρώ των χόρτων και των αναποδογυρισμένων κάδων””.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ