ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ  ΝΑ ΜΗΝ “ΚΑΟΥΝ” ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

«Εγκαίρως, με ερώτησή μου στη Βουλή, είχα αναδείξει την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός πλαισίου, το οποίο θα δίνει λύση στην διαφαινόμενη οικονομική καταστροφή των αγροτών από τη διακοπή ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων των ΤΟΕΒ αλλά και την στήριξη της ΔΕΗ, που βουλιάζει υπό το βάρος ανείσπρακτων οφειλών.

Αυτή τη στιγμή έχει δημιουργηθεί ένα σκηνικό σε πολλές περιπτώσεις εκρηκτικό, το οποίο θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί».

Από τον Αμπελώνα, όπου βρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, τοποθετήθηκε στο μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες αγρότες, που βλέπουν όχι μόνο την οριστική απώλεια της παραγωγής, αλλά και ζημιές στο φυτικό κεφάλαιο, ασκώντας ταυτόχρονα δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική που εφαρμόζει.

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δεν λαμβάνει κανένα ουσιαστικό μέτρο, που να φέρνει ανάπτυξη στον τόπο, επιδεινώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών.

Προσπαθούν και πάλι να ξεγελάσουν τον κόσμο, μιλώντας για οριστική έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο, την ώρα που αποκαλύπτεται με τον πλέον επίσημο τρόπο, από την ΕΕ, πως έχουν υπογράψει συμπληρωματικό μνημόνιο, με μέτρα που δεσμεύουν και την επόμενη κυβέρνηση της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λαρισαίος πολιτικός, συμπληρώνοντας πως “σε λίγο καιρό οι συντάξεις και το αφορολόγητο θα υποστούν περαιτέρω μείωση”.

Ο κ. Κέλλας σημείωσε για μια ακόμη φορά την καθολική αντίθεση της ΝΔ στην φορολόγηση του κρασιού, κάνοντας λόγο για “εξαπάτηση των Ελλήνων οινοπαραγωγών, από μια κυβέρνηση που είχε υποσχεθεί την κατάργηση του συγκεκριμένου φόρου”.

«Η αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ, όπως εξήγγειλε επίσημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα καταργήσει άμεσα τον φόρο στο κρασί και  θα μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές, ενώ με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρέμβασης θα δώσει ανάσα στον πρωτογενή τομέα», κατέληξε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ