ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Την ευκαιρία να εκφράσει τα προσωπικά του συγχαρητήρια αλλά και της δημοτικής αρχής στο σύνολό της στον Αμπελωνιακό για την άνοδό του στην Α’ ΕΠΣΛ είχε σήμερα ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στο γραφείο του με τον πρόεδρο Τ. Μαυρίδη και τα μέλη της διοίκησης

Ν. Αγριόδημο, Β. Κουσιέρα και Γ. Λάνταβο παρουσία του αντιδημάρχου Γ. Κουτσοδήμου και του εντεταλμένου συμβούλου για αθλητικά θέματα Κ. Χρυσοβέργη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Σαρχώσης εξέφρασε τη χαρά του που ο Αμπελωνιακός θα είναι η τέταρτη ομάδα του δήμου που τη νέα χρονιά θα παίζει στη μεγάλη κατηγορία και τόνισε ότι η άψογη συνεργασία που είχε με τη διοίκηση θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά.

Σε αυτή την κατεύθυνση τόνισε ότι ξεκίνησαν εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα στο γήπεδο με επανασπορά και άλλες παρεμβάσεις, ενώ όπως ανέφερε θα γίνουν εργασίες και στο βοηθητικό.

Από την πλευρά του ο κ. Μαυρίδης ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη συνεργασία αλλά και τη στήριξη ηθική και υλική που παρείχε στην ομάδα και τόνισε και αυτός με τη σειρά του ότι η διοίκηση επιθυμεί να συνεχιστεί αυτή η άψογη συνεργασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ