Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοίνωση της παράταξης που υπογράφουν ο επικεφαλής Στ. Χατζηκράχτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ν. Μπαντόγιας και Γ. Σακοράφας

Εδώ και δυο βδομάδες η αποκομιδή απορριμμάτων  που γίνεται σε όλο τον Δήμο Τύρναβου από την Υπηρεσία Καθαριότητας είναι προβληματική και μάλιστα σε περίοδο, που οι καιρικές συνθήκες επιβαρύνουν την κατάσταση.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την διαδικασία πρόσληψης των εργαζομένων στην καθαριότητα των Δήμων, με ευθύνη της κυβέρνησης, που παρέβλεψε την πρόταση Δήμων για την επιπλέον παράταση του υπάρχοντος τότε προσωπικού, ώσπου να διοριστούν και να ξεκινήσουν την εργασία τους, οι νέοι εργαζόμενοι.

Η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης ήταν: να μονιμοποιηθεί το υπάρχον προσωπικό με τους συμβασιούχους – παρατασιούχους εργαζόμενους και να προσληφθεί νέο προσωπικό που θα καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες των Δήμων. Έτσι δεν θα υπήρχε σήμερα η υποβάθμιση των υπηρεσιών στην καθαριότητα και η διατήρηση της εργασιακής ομηρίας με νέες προσλήψεις εργαζομένων 2μηνης και 8μηνης διάρκειας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Τυρνάβου κατήγγειλε επανειλημμένα τις  μεθοδεύσεις αυτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τη στάση της Δημοτικής Αρχής που υπηρετεί τις πολιτικές της.

Χρειάζονται στους Δήμους  προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη δικαιώματα και μονιμοποίηση των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ