ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ

Ολα συνέβησαν στο Αργυροπούλι που είναι χωρίς νερό λόγω πτώσης κεραυνού στο δίκτυο

Μια πολύ μεγάλη ζημιά υπέστη αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑ Τυρνάβου στο Αργυροπούλι εξαιτίας κεραυνού που έπεσε στον ηλεκτρολογικό του πίνακα το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια της ξαφνικής έντονης βροχόπτωσης.

Παράλληλα ο κεραυνός έκαψε την αντλία αλλά και το υποβρύχιο. Από νωρίς το πρωί σήμερα συνεργείο της επιχείρησης προσπαθεί να επιδιορθώσει τη βλάβη, προχωρώντας σε αντικατάσταση όλου του αντλητικού μηχανισμού της συγκεκριμένης γεώτρησης.

Από τη ΔΕΥΑ Τυρνάβου επισημαίνουν ότι αν όλα κυλήσουν ομαλά η αποκατάσταση της υδροδότησης στο χωριό θα γίνει μέχρι το βράδυ.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα όταν στην προσπάθεια να ανέβει στην επιφάνεια το υποβρύχιο της γεώτρησης έσπασε το συρματόσχοινο του γερανού με αποτέλεσμα το βαρύ μηχάνημα να πέσει στο νερό χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος εργαζόμενος.

Ηδη στο σημείο έσπευσε νέος γερανός και εργαζόμενοι της επιχείρησης αλλά και άλλοι τεχνικοί προσπαθούν να ανασύρουν την αντλία υπερβάλλοντας εαυτούς ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η υδροδότηση του Αργυροπουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ