ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 1η ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Λάρισας με τίτλο «Τώρα που είναι άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν…», την οποία διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Λάρισας και η χορωδία «Ευεστώ».

Στη συναυλία συμμετείχαν επίσης η χορωδία του Α΄ ΚΑΠΗ Γιαννιτσών, η Μικτή Χορωδία Μώλου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πτολεμαίδας «Ο Σωτήρ». Η χορωδία «η Ευεστώ», με την ανανεωμένη της σύνθεση σε  τετράφωνη μικτή, παρουσίασε με άψογο τρόπο ρεπερτόριο θρησκευτικής και έντεχνης ελληνικής μουσικής και κέρδισε το ενθουσιώδες χειροκρότημα των ακροατών που βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Τη χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής  «Η Ευστώ»  συνόδευσε στο πιάνο η καθηγήτρια μουσικής κ. Έφη Φαρμάκη και διεύθυνε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Λάρισας κ. Δημήτρης Δεληγιάννης στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε τις προσπάθειες των χορωδών και του μαέστρου και δήλωσε την συνεχή και θερμή στήριξή του. Δεσμεύτηκε η χορωδιακή αυτή συνάντηση να καταστεί θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και εξήγγειλε τη 2η εαρινή χορωδιακή συνάντηση τον Μάϊο του 2019, η οποία θα είναι μεγαλύτερη σε συμμετοχές πολυφωνικών μουσικών σχημάτων.

Τη χορωδιακή συνάντηση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Απόστολος Μπέμπης, η διευθύντρια Κοινωνικής Πρόνοιας κα. Ευθυμία Ζιώγα, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, μέλη χορωδιακών τμημάτων της πόλης, κ.α.

Αμέσως μετά τη συναυλία, η αντιδημαρχία παρέθεσε γεύμα προς τιμή των προσκεκλημένων  χορωδιών σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων της Λάρισας όπου ακολούθησε γλέντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ