ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΧΕΙΡΑ ΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Η Ν.Ε. ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ.

Απάντηση στην ανακοίνωση της οργάνωσης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ που είχε τείνει χείρα φιλίας και συνεργασίας εξέδωσε η ΝΕ Λάρισας του ΚΙΝ.ΑΛ. απορρίπτοντας με ξεκάθαρο τρόπο αυτή την πρόταση συνεργασίας. Στην απάντηση της ΝΕ αναφέρονται τα εξής:

“Είναι τουλάχιστον καινοφανές ένα κόμμα να σχολιάζει με ανακοίνωση τύπου, τα όσα ειπώθηκαν (ή μέρος αυτών), σε διαδικασία άλλου κόμματος!

Από αυτή την άποψη η ανακοίνωση του γραφείου τύπου  του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σίγουρα πρωτοτυπεί!

Οι τοποθετήσεις των μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής στη Νομαρχιακή τους Συνέλευση, δεν είναι δυνατόν να υπόκεινται σε … προσυμβατικό έλεγχο ούτε να εγκρίνονται από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά την ουσία και σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύτηκαν στα τοπικά ΜΜΕ, ήταν ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο σε εκδήλωση στη Νεάπολη (6 Μαρτίου) ότι « οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ λειτουργούσαν με όρους μαφίας» και γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα,  που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο f/b, δημοσίευση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας που σημείωνε ότι «Το να είσαι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αν δεν είσαι ολιγάρχης ή λαμόγιο είναι ηλιθιότητα. Το να προσπαθείς να βγεις κι από πάνω θαρρώ πλέον ότι πρέπει να είναι και ποινικό αδίκημα ξεκάθαρα». Για τα παραπάνω υπάρχουν τα αποδεικτικά στοιχεία στη διάθεση κάθε “δύσπιστου”.

Οι υποδείξεις περί νηφαλιότητας λοιπόν, καλό θα ήταν να γυρίσουν στην πλευρά των συντακτών της ανακοίνωσης καθώς είναι φανερό ποιοι καλλιέργησαν κλίμα αντιπαράθεσης.

Δεν έχουμε άλλωστε την πολυτέλεια να ασχολούμαστε με τα υπαρξιακά πολιτικά προβλήματα των άλλων, όταν μπροστά μας έχουμε τη συγκρότηση των τοπικών μας οργανώσεων και την κατάθεση της πολιτικής μας πρότασης στην κοινωνία.

Τέλος ας μας επιτρέψουν η επιλογή του «δρόμου» να είναι δικιά μας υπόθεση.

Αν οι ίδιοι επέλεξαν το δρόμο της αυταπάτης, των κενών υποσχέσεων, της κοινωνικής αναλγησίας και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, εμείς θα βαδίσουμε αυτόν της πραγματικής εξόδου από την κρίση, με τη χώρα όρθια και την κοινωνία ξανά μπροστά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ