«ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ», ΑΠΟ ΤΟ ΠΟ.Κ.Ε.Λ.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο του προγράμματος : «Λάρισα, πόλη που μαθαίνει», παρουσιάζει τη νέα ποιητική συλλογή της Χρύσας Μαστοροδήμου, με τίτλο : «Κλειδιά στο τραπέζι» (εκδόσεις «Οδός Πανός»),

στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, την Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018, στις 7:00 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Γιώτα Φώτου (συγγραφέας, πρώην Σχολική Σύμβουλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας), η Ιωάννα Λιάπη (φιλόλογος του Λυκείου Γιάννουλης), η Βίλυ Χαδουλίτση (φιλόλογος στη θεραπευτική κοινότητα «ΕΞΟΔΟΣ») και η ίδια η ποιήτρια. Θα χαιρετήσουν την εκδήλωση, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, Δημήτρης Δεληγιάννης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, Αργύρης Γιουρούκης.

Θα γίνει απαγγελία επιλεγμένων ποιημάτων, από την ηθοποιό Χαρά Τσιόγκα, τον καθηγητή Δημήτρη Σακατζή, τη θεατρολόγο Κατερίνα Βασδέκη, την εκπαιδευτικό – ποιήτρια Ελένη Μιχάλη, την εκπαιδευτικό Έλενα Κοροβέση, τη Χαρούλα Σανή και τον Αργύρη Γιουρούκη. Τη βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά το Ωδείο Γκουλέτσου,  με την Δρα Ευγενία Γκουλέτσου στο πιάνο, τον Χρήστο Πουλούλη – κιθάρα και Ρούλα Κοσταβάρα – φωνή. Την επιμέλεια της παρουσίασης έχει ο δάσκαλος και συγγραφέας, Βασίλης Καραβίδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ