ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΟΤΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΑΡΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Λάρισας στο οποίο εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κατά της ΔΕΗ ο ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου οι αρδευτές του οργανισμού θα μπορούν να ποτίζουν τις καλλιέργειές τους απρόσκοπτα όλη τη φετινή καλλιεργητική περίοδο.

Ο ΤΟΕΒ κέρδισε την προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύεται στη ΔΕΗ να κάνει διακοπές ρεύματος για οφειλές στα αντλιοστάσια του οργανισμού μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στις 7 Σεπτεμβρίου οπότε και θα εξεταστεί επί της ουσίας το ύψος της οφειλής του ΤΟΕΒ προς τη ΔΕΗ αφού η διοίκηση του οργανισμού διεκδικεί αφαίρεση των τόκων αλλά και ο τρόπος ρύθμισης της οφειλής σε δόσεις.

Την υπόθεση για λογαριασμό του ΤΟΕΒ χειρίστηκαν οι νομικοί Αικατ. Γραμμενοπούλου και Κ. Νούσιος που είναι και περιφερειακός σύμβουλος, ενώ μετά από αυτή την απόφαση είναι βέβαιο ότι οι αρδευτές μέλη του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου πήραν μία ανάσα ζωής για τις καλλιέργειές τους μέχρι το τέλος της φετινής αρδευτικής περιόδου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος κ. Σ. Τζιούφας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη, καλώντας παράλληλα τους αρδευτές να εξοφλήσουν τις οφειλές τους στον οργανισμό, επισημαίνοντας ότι ένας οικονομικά υγιής οργανισμός θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των αρδευτών και θα διεκδικήσει έργα για την υπογείωση του δικτύου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ