ΟΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ           

Όπως κάνει χρόνια τώρα, έτσι και φέτος, τον Ιούνιο ο γνωστός και ιδιαίτερα δραστήριος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποιεί σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, τις καθιερωμένες πλέον Εθελοντικές Αιμοδοσίες του για το Καλοκαίρι 2018 στις παρακάτω ημερομηνίες:

Την Πέμπτη στις 14 Ιουνίου 2018, στα Δελέρια

Την Παρασκευή στις 15 Ιουνίου 2018 στη Ροδιά και

Την Κυριακή στις 17 Ιουνίου 2018, στον Αμπελώνα.

Σε ανακοίνωση του προέδρου του συλλόγου Απ. Παπαϊωάννου αναφέρονται τα εξής:

“Για την καλύτερη επιτυχία των αιμοδοσιών αυτών και για να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση αιμοδοτών το Δ.Σ. της «ΕΛΠΙΔΑΣ» καταβάλλει από τώρα κάθε δυνατή προσπάθεια για να πεισθούν και άλλοι κάτοικοι των Δελερίων, της Ροδιάς, του Αμπελώνα και της ευρύτερης περιοχής και ιδιαίτερα οι Νέοι, απόφοιτοι Λυκείου και φοιτητές, τώρα που συμπληρώνουν το 18ο έτος της ηλικίας τους και τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους με τα μαθήματά τους και τις εξετάσεις τους, καθώς και οι συγγενείς εκείνων που έχουν ευεργετηθεί παλιότερα από το Να προσέλθουν πρόθυμα σε κάποια από τις παραπάνω ημερομηνίες στα Δελέρια, στη Ροδιά, ή στον Αμπελώνα,  για να προσφέρουν εθελοντικά λίγο από το αίμα τους.

Να δώσουν με το αίμα τους Ελπίδα για αποκατάσταση της υγείας και συνέχιση της Ζωής στον άρρωστο συνάνθρωπό μας.

Να κάνουν τώρα, που έρχεται το καλοκαίρι και οι ανάγκες για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, το χρέος τους προς τον πλησίον ως Χριστιανοί και ως Άνθρωποι.

Μόνο με τη συνεχή προσέλευση νέων εθελοντών αιμοδοτών, θα υπάρχει συνέχεια και προοπτική στο αιμοδοτικό κίνημα του τόπου μας και θα επιτευχθεί ο στόχος:

Να γίνουμε, επιτέλους, εντελώς αυτάρκεις σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα στην Πατρίδα μας και να μην χρειάζεται να εισάγουμε αίμα από το Διεθνή Ερυθρό Σταυρό. Αν βοηθήσουμε όλοι προς την κατεύθυνση αυτή, τότε ο στόχος αυτός μπορεί σύντομα να γίνει πραγματικότητα”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ