ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

Κόσμος και ντουνιάς στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, ωστόσο Κρητικοί με τοπικές φορεσιές, ντόπιοι αυτοδιοικητικοί αλλά και μια τεράστια σημαία τράβηξαν τα βλέμματα.

Με μια μαντινάδα περί λευτεριάς ξεσηκώθηκε το πλήθος, την ώρα που τα φλας των φωτορεπόρτερ εστίαζαν στις παρουσίες πολλών αυτοδιοικητικών, αφού το παρών στη συγκέντρωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι «περιφερειακοί» Δ. Παπαδημόπουλος, Γ. Λαδόπουλος, Μ. Μαμάρα και Θ. Παιδής, ενώ σημαντική εκπροσώπηση είχε και ο δήμος με την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρ. Καραλαριώτου, τον πρώην δήμαρχο Κ. Τζανακούλη, τον επικεφαλής της «Νέας Λάρισας» Ντ. Διαμάντο, τον ανεξάρτητο Μ. Ξηρομερίτη, τον Κ. Σαμουρέλη, τον Κ. Καλαμπαλίκη, τη Μ. Καμηλαράκη αλλά και τον τέως πρόεδρο της Βουλής Ν. Κατσαρό να εντοπίζονται στις πρώτες σειρές των συγκεντρωμένων, ενώ το παρών έδωσε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γ. Κατσιαντώνης.

Πολλά τα σχόλια για τις παρουσίες και κυρίως τις απουσίες από την κινητοποίηση, ενώ απαρατήρητη δεν πέρασε και μια σημαία τεραστίων διαστάσεων που ανέμιζε στην κεντρική πλατεία και στήθηκε με τη βοήθεια ειδικού γερανού.

Υπερπαραγωγή οι διοργανωτές…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ