ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Το μακρινό και τ’ άπιστο καλά το μοιραζόμαστε. Να ‘τανε και το κοντινό μας έτσι.
Γ. ΡΙΤΣΟΣ
Η ΈΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ εύχεται καλή επιτυχία, καλή δύναμη και καλή πρόοδο σ’ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις!

Μετά από ακόμα μια δύσκολη χρονιά, με τα προβλήματα της εκπαίδευσης να παραμένουν άλυτα και την αντιλαϊκή εκπαιδευτική πολιτική να συνεχίζεται, οδηγείστε και φέτος στις εξετάσεις έχοντας διανύσει μια χρονιά γεμάτη πίεση, άγχος, προσωπικές θυσίες και πολλές δυσκολίες. Πάντα δίπλα σας, οι οικογένειες σας που, παρά τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που βιώνουν εδώ και πολλά χρόνια,συνεχίζουν να αγωνίζονται για να σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό.

Ως γονείς, έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία ζωής και έχοντας βρεθεί στην ίδια ή σε παρόμοια θέση με εσάς γνωρίζουμε ότι :

  1. Ο δρόμος της ζωής για όλους σας, μαθητές και μαθήτριες, είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή αποτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Όμως με εφόδια την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη και τον αγώνα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή πραγματικότητα!
  2. Ανεξάρτητα από την πορεία που θα ακολουθήσει ο καθένας και η καθεμιά μετά τις εξετάσεις, χρειάζεται είτε σαν μελλοντικοί σπουδαστές να παλέψετε για τα όνειρά σας, διεκδικώντας δυναμικά το δικαίωμα σας στη μόρφωση είτε σαν εργαζόμενοι να διεκδικήσετε εργασία χωρίς μειωμένα ωράρια και μισθούς πείνας και με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα .

Τη μάχη των εξετάσεων να τη δώσετε με ψηλά το κεφάλι, γεμάτοι αισιοδοξία και καθαρό μυαλό.

Μην ξεχνάτε ότι τη ζωή και το μέλλον δεν θα σας τα χαρίσει κανείς, τα κατακτάτε μόνοι σας!!!

Καλή επιτυχία.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ