ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΘΕΒ

O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) συνδιοργανώνει με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και με την υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ εκδήλωση με τίτλο: «Οι προκλήσεις και τα πλεονεκτήματα της Βιομηχανίας 4.0» την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:00 – 20:00

στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, Λάρισα).

Ο όρος «Βιομηχανία 4.0», αναφέρεται στην εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων αυτοματισμού και ανταλλαγής δεδομένων στη βιομηχανική παραγωγή, όπου οι αποφάσεις και η παρακολούθηση των λειτουργιών ενός εργοστασίου λαμβάνονται μέσω διαδικτύου.

Σκοπός της ενημέρωσης είναι να παρουσιασθούν:

  • Οι αλλαγές που επιφέρει η 4η Βιομηχανική Επανάσταση και ο ψηφιακός μετασχηματισμός σε επιχειρήσεις και εταιρίες αλλά και τη βιομηχανία
  • Οι αλλαγές που έχουν ήδη εγκαταστήσει επιχειρήσεις
  • Οι δεξιότητες και τα προσόντα που πρέπει να έχουν οι εργαζόμενοι για να ανταποκριθούν στη Βιομηχανία 4.0
  • Οι μελλοντικές απαιτήσεις/προκλήσεις

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν υπεύθυνοι παραγωγής, υπεύθυνοι τεχνολογίας (ICT managers) επιχειρήσεων ή και οργανισμών, επιχειρηματίες, υπεύθυνοι προσωπικού και προϊστάμενοι, αλλά και όποιος εν γένει ανήκει στον επιχειρηματικό κόσμο ή στον βιομηχανικό τομέα και ενδιαφέρεται για τη Βιομηχανία 4.0.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στον ΣΘΕΒ, στο e-mail: education@sthev.gr . Δε θα υπάρχει κόστος συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ