ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πανθεσσαλική συγκέντρωση συνταξιούχων πραγματοποιείται την Τρίτη, 19 Ιούνη και ώρα 10 πμ, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, με ευθύνη των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων ενάντια στην πολιτική φτωχοποίησης και εξαθλίωσης, των απόμαχων της δουλειάς.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:

«Συνάδελφοι συνταξιούχοι, ο μαραθώνιος αγωνιστικός μας δρόμος, συ-νεχίζεται και εντείνεται με δεκάδες μαζικών συγκεντρώσεων σε όλη την χώρα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στην ΛΑΡΙΣΑ πραγματοποιούμε ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ Συγκέντρωση ημέρα Τρίτη, 19 Ιούνη και ώρα 10 πμ, στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Η ΣΕΑ χαιρετίζει όλους τους Συναδέλφους και τις Συναδέλφισσες που σταθερά και αγωνιστικά δίνουν αυτή την μάχη και καλεί όλους τους συνταξιούχους σε πανελλαδικό ξεσηκωμό.

ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4387/16. Να είμαστε και την καλοκαιρινή περίοδο σε αγωνιστική επιφυλακή. Να απαντήσουμε στη θανατηφόρα προπαγάνδα τους.

ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Πολλαπλασιάζοντας την συμμετοχή μας στις δράσεις, τις συγκεντρώσεις, στον αγώνα.

ΟΙ ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

1 Κανένας επανυπολογισμός, καμία μείωση με την προσωπική διαφορά στις κύριες και επικουρικές μας συν-τάξεις και την κατάργηση του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου).

1 Όχι στη μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή των οικογενειακών μας επιδομάτων και του ΕΚΑΣ.

1 Διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί, από όλο το αντισυνταξιουχικό – αντιασφαλιστικό νομικό πλαίσιο που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις.

1 Ανακεφαλειοποίηση των Ταμείων

1 Να αποδοθούν άμεσα χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα, ό,τι ακόμα η κυβέρνηση αυθαίρετα παρακρατεί σε κύριες – επικουρικές συντάξεις και την εισφορά αλληλεγγύης.

1 Να μην περάσουν τα καταστρεπτικά νέα μέτρα της 4ης αξιολόγησης. Να καταργηθεί ο νόμος για τους πλει- στηριασμούς.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους σε όλη την χώρα να νικήσουν τον φόβο, την αδιαφορία, την καταστρεπτική αντίληψη του «δεν γίνεται τίποτα» και να πάρουν αποφασιστικά μέρος στον αγώνα τώρα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 19 ΙΟΥΝΗ ΩΡΑ 10 πμ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ