Η ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Α.Τ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΣΩΣΕ ΣΤΑΒΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ

Χάρη στης αυτοθυσία δύο αστυνομικών του Α.Τ. Τυρνάβου που αντελήφθησαν άμεσα τη φωτιά που ξέσπασε σε στάβλο στο δρόμο Αμπελώνα – Ροδιάς το μεσημέρι της Πέμπτης και έσπευσαν με τα ελάχιστα μέσα που διέθεταν να τη σβήσουν σώθηκε τόσο ο σταύλος όσο και τα πρόβατα που ήταν μέσα σε αυτό.

Οι δύο αστυνομικοί Κ. Γκουγκουλής και Θ. Γκουνέλας, κάνοντας περιπολία κατά τη διάρκεια της βάρδιας τους είδαν να βγαίνει καπνός κοντά στο στάβλο και έσπευσαν στο σημείο για να δουν τί συμβαίνει, όταν είδαν ότι πρόκειται για φωτιά που απειλούσε το κτίριο ειδοποίησαν την ΠΥΛ, έψαξαν για νερό και άρχισαν τη μάχη με τις φλόγες ρίχνοντας νερό με κουβάδες. Μάλιστα στην προσπάθειά τους αυτή δέχθηκαν και επίθεση από σφήκες με τον ένα από τους δύο να δέχεται αρκετά τσιμπίματα στο πρόσωπο και στα χέρια.

Παράλληλα ειδοποίησαν ιδιοκτήτες γειτονικών εγκαταστάσεων αλλά και τον ιδιοκτήτη του στάβλου, που έσπευσαν στο σημείο όταν ήδη είχε σβήσει η φωτιά γύρω από το στάβλο, ενώ έφτασε και όχημα της ΠΥΛ.

Ο ιδιοκτήτης του στάβλου δεν είχε λόγια για να ευχαριστήσει τους δύο αστυνομικούς ενώ για την προσπάθειά τους δέχθηκαν και τα συγχαρητήρια των πυροσβεστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ