ΣΤΗΝ ΣΚΟΝΗ «ΠΝΙΓΕΤΑΙ» Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Ανακοίνωση της Ρ. Καραλαριώτου με αφορμή τα έργα στο κέντρο της Λάρισας

Μετά από τέσσερα χρόνια απραγίας, σε μια περίοδο όπου αν ίσχυε το εκλογικό σύστημα που προέβλεπε τέσσερα χρόνια θητείας, η δημοτική αρχή του κυρίου Καλογιάννη θα αποτελούσε ήδη παρελθόν, μιας και οι πολίτες θα καλούνταν να αξιολογήσουν ένα μηδαμινό  έργο, η δημοτική αρχή αποφάσισε να προβεί

σε ανακατασκευή  του κέντρου της πόλης και μάλιστα με ταυτόχρονα έργα παντού!

Ο λόγος προφανής: θέλουν να πάνε στις κάλπες έχοντας να πούνε κάτι στους πολίτες

Το «πρωτόγνωρο» όμως, που κατάφερε η δημοτική αρχή του κ. Καλογιάννη, είναι να ξεκινήσει την εκτέλεση έργων και μετά να προσπαθεί να βρει λύσεις για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργούν τα έργα αυτά, στην καθημερινότητα χιλιάδων συμπολιτών μας.

Πρώτα μπήκαν οι μπουλντόζες στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας και μετά κατάλαβαν:

πως το κέντρο της πόλης θυμίζει «λαβύρινθο» για τους οδηγούς

πως θα έπρεπε να είχαν προβλέψει τους απαραίτητους χώρους στάθμευσης

πως θα έπρεπε να επαναφέρουν τις κορύνες, που οι ίδιοι, με τόσο μεγάλη ευκολία, είχαν ξηλώσει

πως θα έπρεπε να ελεγχθούν οι πεζόδρομοι

Πρώτα μπήκαν οι μπουλντόζες στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας και μετά ξεκίνησαν οι συσκέψεις με την τροχαία για να βρουν τις λύσεις που θα έπρεπε να έχουν ήδη έτοιμες!

Την ώρα που πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες των περιοίκων της οδού Μανδηλαρά, βλέποντας τον δρόμο να σκάβεται για να παραμείνει ίδιος(!), την ώρα που όλοι αναρωτιόνται γιατί δαπανούνται, ξανά, τόσα χρήματα για τη διαμόρφωση της Μεγάλου Αλεξάνδρου, αφού είχε γίνει ανακατασκευή μόλις πριν λίγα χρόνια, την ώρα που όλοι σκέφτονται πως θα μπορέσουν οχήματα της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ ή της αστυνομίας να προσεγγίσουν τους κλειστούς δρόμους, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, η δημοτική αρχή συνεχίζει το κρεσέντο της παραμόρφωσης της πραγματικότητας.

Δημιουργώντας πολύ περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει, και μάλιστα διαταράσσοντας πλέον την οικονομική ζωή της πόλης,  η δημοτική αρχή πορεύεται χωρίς κανένα ολοκληρωμένο σχέδιο, το οποίο θα έπρεπε να έχει ως στόχο την μετατροπή της Λάρισας σε μια σύγχρονη, φιλική προς το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την επιχειρηματικότητα, πόλη, αλλά, με γνώμονα τις κάλπες των ερχόμενων εκλογών.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, οι πολίτες έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα. Στην σκόνη «πνίγεται» ο προεκλογικός σχεδιασμός του κ. Καλογιάννη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ