ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 18 ΚΑΡΑΤΙΩΝ…

Βαλιτσάκι με 12 «διεγερτικά αντικείμενα ηδονής» θα πωλείται αντί 8.185 ευρώ

Επειδή και η ηδονή έχει την ταξική διαστρωμάτωσή της, υπάρχει ένα σετ με sex toys που απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν επίδειξη πλούτου ακόμα και στις πιο προσωπικές τους στιγμές. 

Η σουηδική εταιρία σεξουαλικών βοηθημάτων πολυτελείας LELO λανσάρει στις 20 Ιουνίου τη 15η επετειακή συλλογή της που περιλαμβάνει ένα πολύ κομψό βαλιτσάκι, το οποίο περιέχει 12 «διεγερτικά κομψά αντικείμενα ηδονής».

Η περιορισμένη έκδοση, που είναι φτιαγμένη από ροζ χρυσό 18 καρατίων, θα πωλείται αντί 8.185 ευρώ και θα κυκλοφορήσει σε 200 κομμάτια. Για όσους ωστόσο δεν έχουν να δώσουν τόσα χρήματα θα κυκλοφορήσουν και 800 μαύρα σετ, αντί 1.988 ευρώ.

Το πιο ενδιαφέρον αυτής της επετειακής έκδοσης ωστόσο είναι ότι περιέχει κάποια κομμάτια των οποίων τη χρήση θα δυσκολευτούν να αναγνωρίσουν ακόμα και οι πιο καλοδιαβασμένοι των «50 αποχρώσεων του Γκρι». Η εταιρία καυχιέται ότι το kit της αποτελεί την επιτομή της προσφοράς της στη βιομηχανία της ηδονής, προσφορά που είναι, αν μη τι άλλο, από τις πιο ακριβές. Ενδεικτικό είναι ότι ένας από τους πιο ακριβούς δονητές του κόσμου, ένα μοντέλο 24 καρατίων που κοστίζει 12.508 ευρώ, φέρει τη δική της υπογραφή!

Επειτα από αυτό, το επετειακό σετ που περιλαμβάνει δερμάτινη μάσκα που κλείνει ερμητικά τα μάτια, χειροπέδες, φτερό για ηδονικό γαργάλημα, μαστιγιάκι, μπάλες και δονητή εσωτερικής και εξωτερικής δράσης με οκτώ διαφορετικές ρυθμίσεις φαντάζει… το λιγότερο ευκαιρία!

espressonews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ