ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (ΦΩΤΟ)

Για σημαντικά έργα στη συνοικία έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Θ. Αδαμόπουλος

Πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργάνωσε σήμερα στην πλατεία της Ανθούπολης η 4η δημοτική κοινότητα με τη συμμετοχή των λεσχών πολιτισμού, θέλοντας να συμβάλει στην αναβάθμιση της διασκέδασης στη συνοικία.

Στη σημερινή εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευαγγελία Αργυροπούλου, ενώ στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος που έζησε στη συνοικία της Ανθούπολης Θάνος Αδαμόπουλος, αφού αναφέρθηκε στους σκοπούς αυτών των εκδηλώσεων, στάθηκε ιδιαίτερα στα έργα που προωθούνται από τη δημοτική αρχή, λέγοντας συγκεκριμένα ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα αναβάθμισης του γηπέδου της Ανθούπολης για τα οποία έχει ήδη υπογραφεί σύμβαση με τον ανάδοχο.

Παράλληλα όπως ανέφερε ολοκληρώνεται η μελέτη για την κατασκευή του βρεφονηπιακού σταθμού που θα είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για τη συνοικία και τους κατοίκους της.

Οι κάτοικοι της συνοικίας γέμισαν ασφυκτικά την πλατεία και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα μέλη των λεσχών πολιτισμού που παρουσίασαν ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ