ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙΚΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Στην μάχη με την πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο το μεσημέρι στην περιοχή Γεντίκι στο δρόμο Λάρισας- Συκουρίου συμμετείχε και η εθελοντική ομάδα της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου του Δ.Τεμπών καθως και ο κυνηγετικός Σύλλογος περιοχής Συκουρίου μαζι με τις ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής .

Για μια ακόμη φορά η εθελοντική ομάδα έδωσε την δίκη της μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς ,και δηλώνουν έτοιμοι για την αντιμετώπιση των πιθανών πυρκαγιών ενόψει του καλοκαιριού .

Τον συντονισμό είχε ο αντιδήμαρχος κ.Ιωάννης Αργυρίου.Παρών στην κατάσβεση  ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος και ο δημοτικός σύμβουλος κ.Χρήστος Κακαγιάννης .

ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΦΩΤΙΑ

Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στο Γεντίκι, στο δρόμο Λάρισας-Συκουρίου, όπου το μεσημέρι του Σαββάτου ξέσπασε μεγάλη φωτιά η οποία κατέκαψε άγνωστη ακόμη έκταση με χαμηλή βλάστηση, ξερόχορτα και πουρνάρια.

Μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με τη συνδρομή εναέριων μέσων αλλά και πεζοπόρων τμημάτων επιχειρούσαν από τις 2 περίπου μετά το μεσημέρι καταφέρνοντας σήμερα να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά, ενώ στην περιοχή παραμένουν 2 οχήματα της ΠΥΛ με 4 πυροσβέστες σβήνοντας τις τελευταίες εστίες.

Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί η ΠΥΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ