ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Την αναγκαιότητα χρηματοδότησης των προτάσεων του δήμου Τυρνάβου για ανακατασκευή και επέκταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Αμπελώνα και δημιουργία δύο βοηθητικών γηπέδων 7 X 7, για παρέμβαση ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του Δημοτικού Σταδίου Τυρνάβου (αγωνιστικός χώρος, στίβος, αποδυτήρια),

τόνισε σήμερα στον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη, ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί του στο δημαρχείο Τυρνάβου.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο κ. Σαρχώσης ζήτησε και τη στήριξη του υπουργού στην πρόταση που θα καταθέσει ο δήμος στον υπουργείο Οικονομίας για χρηματοδότηση παρεμβάσεων στο κλειστό κολυμβητήριο, ώστε να μεταμορφωθεί σε χώρο άθλησης και υγείας.

Από την πλευρά του ο κ. Βασιλειάδης εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός για το θέμα των έργων στον πυρήνα του Αμπελώνα, άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης των έργων στο δημοτικό στάδιο Τυρνάβου σε συνεργασία και συνεννόηση με την περιφέρεια, ενώ δεσμεύθηκε να στηρίξη την πρόταση του δήμου για το κολυμβητήριο.

Τον υπουργό συνόδευαν ο κ. Τάσο Μποντίνος, υπεύθυνος για την Τ.Α. της Γ.Γ. Αθλητισμού, στελέχη του υπουργείο Αθλητισμού και συνεργάτες του υπουργού αλλά και ο κ. Γ. Κωσταρόπουλος, πρόεδρος του Ε.Α.Κ. Λάρισας. Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κ. Κουλιός, Χρ. Τσιόπας, Γ. Κουτσοδήμος, και Θ. Λαγκιόλη – Μπίλιου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κ. Χρυσοβέργης και Χ. Σουρλαντζή – Ζαχαράκη, καθώς επίσης και οι πρόεδροι του Α.Ο. Τυρνάβου, του Αμπελωνιακού και της Δόξας Αργυροπουλίου κ.κ. Ν. Πλιάτσικας, Τ. Μαυρίδης και Λ. Βουγιατζής.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης ο δήμαρχος προσέφερε στους κ.κ. Βασιλειάδη και Μποντίνο από ένα μπουκάλι παλαιωμένο τσίπουρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ