ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Την πίστη τους πως «ήρθαν για να μείνουν» καταθέτουν με κάθε τρόπο και σε κάθε (αγωνιστική) ευκαιρία οι λιλιπούτειες αθλήτριες του Γ.Σ. ΝΙΚΗ Λάρισας που θα χρειασθεί να κάνουν χώρο στην τροπαιοθήκη τους, αφού πρόσθεσαν μια ακόμη διάκριση στη συλλογή τους κατακτώντας την 1η θέση στο σύνθετο ομαδικό

στον προκριματικό αγώνα Δ’ κατηγορίας Β’ περιφέρειας που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια.

Αφήνοντας πίσω τους σημαντικά ονόματα στο χώρο της ρυθμικής γυμναστικής (2ος ο Αστέρας Κορδελιού και 3ος ο Φίλιππος Βέροιας) τα κορίτσια της «Νίκης» Λάρισας ανέβηκαν για δεύτερη φορά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, φιλοδοξώντας να πράξουν το ίδιο και στον τρίτο αγώνα που θα διεξαχθεί στη Λάρισα, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για το σύλλογο.

Περήφανη η διοίκηση του Γ.Σ. ΝΙΚΗ και η πρόεδρός του Ν. Μπελιάεβα συγχαίρουν τις αθλήτριες και της προπονήτριές τους Σ. Κανάκη, Ε. Πιτσίλκα, Α. Μάντζιου και Γ. Ματθαίου, όπως και τη μπαλαρίνα Μ. Νατσαρίδου ευχαριστώντας και τους γονείς των αθλητριών για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν το σύλλογο, την αγάπη και την πολύχρονη στήριξή τους.

Υπενθυμίζεται τέλος πως σε μια γιορτή της ρυθμικής γυμναστικής ο Γ.Σ. ΝΙΚΗ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Τελική Φάση Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού Δ’ Κατηγορίας (Παγκορασίδων), Β’ Περιφέρειας, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης 23 και 24 Ιουνίου, καλώντας όλους να δώσουν το παρών στη σπουδαία διοργάνωση που τιμά το σύλλογο και κυρίως το άθλημα αλλά και την πόλη της Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ