ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ, ΔΑΜΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΩΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι καλοκαιρινές γιορτές των παιδικών σταθμών στις τοπικές κοινότητες Αργυροπουλίου, Δαμασίου και Δένδρων.

Οι λιλιπούτειοι μαθητές με το δικό τους  μοναδικό τρόπο κατενθουσίασαν τούς γονείς τους γιαγιάδες, παππούδες συγγενείς και φίλους που παρακολουθούσαν τις γιορτές. Με θεατρικά δρώμενα, μουσική, χορό και ρυθμικές κινήσεις  τα παιδιά και οι δασκάλες τους πού επιμελήθηκαν τις γιορτές  με όμορφα σκηνικά και μουσική δικαίως απέσπασαν πολλά συγχαρητήρια.

Ο παιδικός σταθμός Αργυροπουλίου με θέμα “ταξίδι στο όνειρο” ταξίδεψε νοερά τούς θεατές στην παιδική ηλικία των παιχνιδιών.

Τα παιδιά του σταθμού στο Δαμάσι παρουσίασαν το “άρωμα καλοκαιριού” μετέφεραν τη χαρά τους με αποχαιτετιστήρια ποιηματάκια και χορό στο καλοκαίρι και στη θάλασσα”

Τα παιδιά του παιδικού σταθμού Αγίας Σοφίας με μοναδικό τρόπο  μετέφεραν οικολογικά μηνύματα για την μόλυνση τού περιβάλλοντος στο θέμα τους”πες μου θάλασσα”.

Στις γιορτές παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής Θ. Λαγγιώλη – Μπίλιου, η προϊσταμένη Θ. Κοκότη, και πολλοί γονείς και φίλοι.

Στο τέλος όλα τα παιδιά πήραν δωράκια και κεράσματα  από τούς συλλόγους γονέων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ