ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του νομού

Μετά τις τελευταίες τραγικές εξελίξεις στο θέμα της ονοματοδοσίας του κρατιδίου των Σκοπίων η Συντονιστική Επιτροπή που συγκροτήθηκε για το Συλλαλητήριο της Λάρισας, ενημερώνει ότι η «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας»  και οι «Παμμακεδονικές Ενώσεις εσωτερικού και εξωτερικού»,

αποφάσισαν όπως γίνουν δύο παράλληλες κινητοποιήσεις:

Η πρώτη στην πλατεία Συντάγματος, από την Παρασκευή 15 έως και την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018. Οι Λαρισαίες και Λαρισαίοι καλούνται να συμμετάσχουν την 16η Ιουνίου 2018, ημέρα Σάββατο το απόγευμα, όπου και θα κορυφωθεί η διαμαρτυρία με την έλευση κόσμου από τη νότια Ελλάδα συμπεριλαμβανομένου του νομού Λάρισας.

Η δεύτερη στις Πρέσπες 16 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες από τη Βόρεια Ελλάδα.

Παρακαλούνται οι φορείς – ενώσεις – σύνδεσμοι του νομού μας να συνεργαστούν μεταξύ τους, όπως έχουν πράξει με απόλυτη επιτυχία και στο παρελθόν, προκειμένου να μεταβούμε οργανωμένα στην πλατεία Συντάγματος το Σάββατο το απόγευμα, 16 Ιουνίου 2018, στη συγκέντρωση που λάβει χώρα υπό την αιγίδα των Παμμακεδονικών Ενώσεων εσωτερικού και εξωτερικού και της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ