ΙΕΡΕΑΣ ΕΚΡΥΒΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥ

Κάτω από τα ράσα του είχε κρυμμένη την κοκαΐνη ένας νεαρός ιερέας που συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, με 1,8 γραμμάρια κοκαΐνης, μετά από αστυνομικό έλεγχο.

Μάλιστα, ο συλληφθείς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ανάλογες παραβάσεις του ποινικού κώδικα, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Όπως είναι λογικό, μια τέτοια είδηση σόκαρε την τοπική κοινωνία και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους κατοίκους της περιοχής.

Διακήρυττε τον λόγο του Θεού και όμως δεν κατάφερε να μην υποπέσει στα πάθη του… Η είδηση για τον νεαρό ιερέα που συνελήφθη την Τρίτη με 1,8 γραμμάρια κοκαΐνης έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία τόσο στους κόλπους της εκκλησίας και όσο και στους πιστούς της ενορίας του.

«Ήταν για προσωπική μου χρήση, ήταν μια στιγμή αδυναμίας» φέρεται να είπε στον εισαγγελέα. Ο 34χρονος ιερέας με καταγωγή από τη νότια Ελλάδα υπηρετεί τον Θεό εδώ και λίγα χρόνια. Ωστόσο δεν κατάφερε να αντισταθεί στο πάθος του με αποτέλεσμα να συλληφθεί μέσα σε όχημα στο οποίο επέβαινε στο Πλατύ στις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό που τάραξε τα νερά της κοινωνίας στην Ημαθία και όχι μόνο, αποκαλύπτοντας τις παραμέτρους μιας μάστιγας που φαίνεται να μην διαχωρίζει λαϊκούς και κληρικούς.

Πηγή: veriotis.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ