ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ

Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστησαν παραγωγοί ντομάτας  στην Σπηλιά απο την χθεσινή χαλαζόπτωση. Τα «χτυπήματα» του χαλαζιού στις ντομάτες ήταν αλλεπάλληλα και δεν άφησαν τίποτα όρθιο στην περιοχή «Τσαΐρια» της τοπικής κοινότητας Σπηλιάς.

Οι παραγωγοί είδαν μέσα σε λίγες ώρες το μόχθο τους να πηγαίνει χαμένος και τις ελπίδες τους για ένα σχετικά ικανοποιητικό εισόδημα από την καλλιέργειά τους να «πνίγονται» στο χαλάζι και την δυνατή βροχή .

Με τον Διευθυντή  του ΕΛΓΑ Λάρισας κ.Μιχάλη Λιόντο επικοινώνησε τηλεφωνικά ο αντιδήμαρχος της περιοχής κ. Ιωάννης Αργυρίου  και του ζήτησε να προχωρήσει η υπηρεσία του σε άμεσες εκτιμήσεις στις καλλιέργειες από την πρωτοφανή χαλαζόπτωση που έπληξε την τοπική κοινότητα Σπηλιάς, ζητώντας του να επισκεφθεί την περιοχή κλιμάκιο του ΕΛΓΑ σε συνεργασία με την υπηρεσία του Δ.Τεμπών .

Εν τω μεταξύ η τρομερή ένταση της βροχής την Παρασκευή είχε ως αποτέλεσμα το ρέμα Συκουριώτη να δημιουργήσει προβλήματα στην περιοχή καθώς και την αναβολή της προγραμματισμένης  εκδήλωσης του Βara  party .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ