ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ «ΣΤΗΜΕΝΩΝ» ΟΙ «ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ» ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Αυτά που θα γίνουν σε λίγες μέρες στον αγαπημένο μας σύλλογο, δεν έχουν ξανασυμβεί ποτέ. “Κοσμογονικές” αλλαγές σε όλα τα επίπεδα» προϊδέαζε πριν λίγες μέρες με ανάρτησή της τους φιλάθλους η ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας, την ώρα που μπαράζ αρνητικών εξελίξεων σκιάζουν την πορεία του συλλόγου.

Με την ομάδα της Φιλιππούπολης να εμφανίζεται στα περισσότερα «ύποπτα» προς χειραγώγηση παιχνίδια της σεζόν 2017-2018 από το Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης, το οποίο λειτουργεί για λογαριασμό της UEFA, ακολούθησε η προσωπική δήλωση-επίθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγια, την ώρα που καλείται να αντιμετωπίσει ανοιχτά μέτωπα προσφυγών αλλά και αίτημα του ΕΑΚΛ προς την ΕΕΑ για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της.

Αν μη τι άλλο «βαρύ» το τελευταίο 10ήμερο του Ιουνίου για το συμπαθή σύλλογο της Φιλιππούπολης, αφού στις 21/6 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) η συζήτηση της αίτησης κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του συλλόγου μετά από αίτημα του ΕΑΚΛ λόγω οφειλών, ενώ στις 25 του ίδιου μήνα εκδικάζεται και η προσφυγή του νεαρού αμυντικού Γ. Ανδρέου, με τον ίδιο δρόμο να ακολουθεί και ο 21χρονος επιθετικός Ν. Συράκος, ο οποίος επίσης κατέθεσε προσφυγή.

Πολλά τα μέτωπα για τον Απόλλωνα, που μέχρι ώρας δεν απάντησε επίσημα στην προσωπική δήλωση Κούγια, αφήνοντας έτσι ακάλυπτο τον εκπρόσωπο τύπου στον οποίο αναφέρθηκε ονομαστικά ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», με το Λ. Παπαδούλη να δίνει τη δική του απάντηση με προσωπική δήλωση στο f/b, επισημαίνοντας ότι ως εκπρόσωπος Τύπου μετέφερε αυτά που του υπαγόρευσε η διοίκηση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ