ΧΟΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟ)

Με χορό, τραγούδι και μαζικές ρίψεις χρωμάτων δεκάδες Λαρισαίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών στηρίζοντας κοινωνικούς φορείς και δράσεις, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Σκεπαστή της Νεάπολης.

Ο ΜΕΣ Αγίου Θωμά, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Λαρισαίων και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργάνωσε μια όμορφη βραδιά για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρισας, του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, του Χαμόγελου του Παιδιού, του Συλλόγου Φίλων και Ατόμων με Αυτισμό, του Ειδικού Σχολείου Λάρισας και του περιοδικού Σχεδία, ενώ μουσικά σχήματα και ντι-τζέι απογείωσαν την εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια του RAINBOW ZUMBATHON πραγματοποιήθηκαν – εκτός από μεμονωμένες –και μαζικές ρίψεις χρωμάτων, ενώ το κοινό είχε την ευκαιρία να στηρίξει τις δράσεις των συλλόγων με την προμήθεια χρωματιστής σκόνης από τα περίπτερά τους έναντι μικρού αντίτιμου.

Σημειώνεται πως η είσοδος είναι ελεύθερη, με την προσφορά ειδών για το κοινωνικό παντοπωλείο, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ