Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΛΛΑ…

Ανακοίνωση της Δράσης Πολιτών που υπογράφει ο επικεφαλής της Αστ. Ροντούλης

Υποτίθεται πως μια δημοτική αρχή πρέπει πρώτη να δίνει το καλό παράδειγμα στην καθαριότητα και προστασία του Περιβάλλοντος, προκειμένου να νομιμοποιείται στη συνέχεια να νουθετεί τους δημότες και να απαιτεί από αυτούς ανάλογες δράσεις διασφάλισης της περιβαλλοντικής υγείας.

Δυστυχώς, όπως φαίνεται από το αδιάψευστο φωτογραφικό υλικό που εστάλη στη Δράση Πολιτών από εξοργισμένους δημότες, η δημοτική αρχή του Τυρνάβου παραβιάζει η ίδια κατάφωρα την αλήθεια του παραπάνω κανόνα.
Η στοίβα των ανακατεμένων  σκουπιδιών, που δείχνουν οι φωτογραφίες, δεν βρίσκεται σε κάποια απομεμακρυσμένη περιοχή του Δήμου, δεν βρίσκεται σε κάποια μακρινή αγροτική ζώνη, δεν βρίσκεται ούτε καν σε κάποια “περίεργη”  γωνιά της δημοτικής επικράτειας.
Τουναντίον, η στοίβα που φαίνεται βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Αμαξοστάσιο του Δήμου Τυρνάβου. Και αυτό είναι το πλέον ντροπιαστικό.Είναι το πλέον απαράδεκτο.
Εάν μια δημοτική αρχή δεν μπορεί να διαχειριστεί καταλλήλως τον όγκο σκουπιδιών που συσσωρεύεται, μήνες τώρα, στην αυλή του Αμαξοστασίου της, πώς θα μπορέσει να διευθετήσει άλλα θέματα καθαριότητας σε άλλες περιοχές του Δήμου και να δώσει το καλό παράδειγμα στους δημότες της;
Φυσικά και δεν θα μπορέσει.Γι’ αυτό άλλωστε ο Δήμος Τυρνάβου βρομά και ζέχνει και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με την απογοητευτική κατάσταση στην καθαριότητα.
Οι δημότες φωνάζουν: ” δεν πάει άλλο”.Τους ακούει κανείς;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ